Even voorstellen

Mijn naam is Susanne, een dierenvriend in hart en nieren, met name de hond inspireert mij enorm. Je kunt ze veel leren en de samenwerking tussen mens en dier vind ik fantastisch mooi! De band en het plezier groeit en dat vind ik heel bijzonder. Zelf heb ik een prachtige blonde labrador, haar naam is Luna, door Luna is m'n interesse in honden verder gaan groeien en zo ontstond Uitlaatservice Luna!


Achtergrond met honden

Ik ben 2 jaar gastgezin geweest voor Stichting Sphoek dat honden uit Spanje naar Nederland liet overkomen. Vanaf de luchthaven kwamen ze direct bij mij in huis, ik verzorgde ze, observeerde hun karakter, en zorgde voor vertrouwen en rust, en zocht uiteindelijk naar een blijvend liefdevol thuis voor de honden die ik opving. Heel dankbaar werk! en ik deed dit met liefde en passie.

Naast Uitlaatservice Luna ben ik met veel plezier enige jaren werkzaam geweest op een hondenschool waar ik geregeld groepslessen heb gegeven aan honden eigenaren.

Dit varieerde van puppy tot jonge (puber) honden training, maar ook het geven van privé training  behoorde tot mijn werkzaamheden. Hierbij  begeleide ik eigenaren bij hun uitvallende hond, of het leren lezen van de Lichaamstaal van de hond zodat er meer begrip en verbinding kon groeien tussen hond en eigenaar.

Inmiddels geef ik naast het runnen van mijn uitlaatservice nu ook zelf puppy training en jonge honden training. Klik hier voor meer informatie.

Hieronder vind je alle cursussenen en certificaten die ik met veel enthousiasme heb gevolgd.
Puppy specialisatie cursus (Martin Gaus)
Gehoorzaamheid 1, 2 en 3
Detectie werk cursus (Kenniscentrum Argos)
Rassen kennis (Martin Gaus)
EHBO Honden
Workshop Honden die uitvallen
Pubertijd bij honden
Hondentaal
Stress bij honden
Detectie basistraining (Kenniscentrum Argos)
Honden uit het buitenland
Signaleren van gedrag en welzijn (Martin Gaus)
Een veilig HUS wandeling (Martin Gaus)
Lezing Rust en zelfbeheersing

Certificaten weergeven >>


Daarnaast ben ik erg geïnteresseerd in het brein van de hond, "Je hond begrijpen betekend minder frustratie, betere band tussen mens en dier, stabiele hond, respect en plezier samen!"
Ik haal mijn kennis uit goed aangeschreven boeken, volg webinars of deel mijn honden kennis met collega's en/of honden gedrags-therapeuten om up to date te blijven, zo kan ik sneller ongewenst gedrag signalen, tips geven aan de klant, en in sommige gevallen een honden gedrags-deskundige adviseren.


Mijn passie en visie

Ik hou van de natuur, wandel graag in de bossen, en geniet van ieder jaargetijde. Ik vind het belangrijk om tijdens mijn wandelingen met de hond(en) rekening te houden met andere recreanten en dieren die we onderweg tegen kunnen komen. Respect voor mens en dier staan bij mij hoog.

Ik kies er bewust voor een kleinschalige uitlaatservice te zijn, dit betekend maximaal 3 honden in een groepje. Zo hou ik goed overzicht en is er optimale ruimte voor aandacht en wordt uw hond in alle opzichten door mij gezien. Zo kan ik tijdens wandelingen uw hond bijsturen waar nodig om harmonie en rust te waarborgen tijdens een uurtje genieten en ontdekken in de bossen.

Honden vinden het geweldig als ik tijdens het wandelen speur spelletjes met ze doe, ik bied ze dan ook afwisselend mentale uitdaging tijdens het wandelen, je ziet ze genieten en hun koppie gebruiken, voor iedere hond is het leuk om naast wandelen ook mentale uitdaging te krijgen.
Copyright © 2023 by "Uitlaatserviceluna.nl" •  All Rights Reserved • VoorwaardenPrivacy Statement Cookie PolicyContact

Powered by CTWebdesign (Disclaimer)