Uitlaatservice

 

 

Vóórdat uw hond met mij mee gaat

 

Tijdens een vrijblijvende kennismaking bij u thuis maak ik kennis met u en uw hond. We bespreken mijn werkwijze en zal u vragen naar het karakter en bijzonderheden van uw hond, en er is ruimte om uw vragen te stellen. Ervaren we beide een prettige kennismaking, dan plannen we een wandeling in.

 

Voordat de eerste wandeling plaatsvindt worden door u het inschrijfformulier en eventueel het sleutelcontract getekend, waarmee u ook gelijk akkoord gaat met de Algemene Voorwaarden, lees de algemene voorwaarden vooraf aan het gesprek goed door, eventuele vragen kunnen dan tijdens gesprek gesteld worden. Vervolgens kom ik de hond op de afgesproken dagen en tijden ophalen en weer thuisbrengen. Na elke wandeling zorg ik dat uw hond zo droog en schoon mogelijk weer wordt thuis gebracht. Handoeken worden verzorgd door uitlaatservice Luna.

 

Na de groepswandeling stuur ik u leuke filmpjes en foto's van uw hond. Ook plaats ik filmpjes of foto's op Uitlaatservice Luna Facebook / Instagram pagina die u kunt volgen.

 

Bij regen, wind en kou gaan de wandelingen gewoon door. Wanneer de weersomstandigheden gevaarlijk worden zoals extreme regen of sneeuw, gladheid, storm, onweer of hitte, zullen wandeling worden aangepast of geannuleerd. Veiligheid staat altijd voorop. Het is dringend aan te raden uw hond 1,5 à 2 uur voor de wandeling geen eten te geven. Dit in verband met maagtorsie (maagkanteling).

 

 

Uitlaatservice op zaterdag, zondag of een feestdag nodig?

 

Dat kan! Of het nu een zaterdag, zondag of een feestdag is, Uitlaatservice Luna staat ook deze dagen graag voor u klaar. Het betreft altijd een individuele wandeling op ieder gewenst tijdstip(indien mogelijk) van de dag tussen 10.00 en 17.00 uur. Heeft u andere wensen? Maak het vooral bespreekbaar!

Copyright © 2023 by "Uitlaatserviceluna.nl" •  All Rights Reserved • VoorwaardenPrivacy Statement Cookie PolicyContact

Powered by CTWebdesign (Disclaimer)